Home Home

Home

Kepentingan vitamin atau supplemen kepada kesihatan

Perlu ke makan vitamin atau ‘supplement’ ni?
Dulu saya anggap vitamin ni adalah untuk orang-orang yang sakit sahaja. Yela, masa kecik-kecik dulu selalu dapat ubat dan vitamin bila demam, batuk atau sakit-sakit.

Baca lagi...

Review diri sendiri : Seminggu guna Set Kehamilan Shaklee

Kali ni saya nak review pengalaman guna set vitamin mengandung Shaklee. Review ni lepas guna seminggu set ni. Yup baru seminggu tapi perbezaan memang ketara tau! 

Baca lagi...

6 kesan Set Berpantang Shaklee yang osem!

Kalau boleh, saya nak semua kawan-kawan dan ibu-ibu melalui pengalaman  yang menyeronokkan, sihat dan ceria sepanjang berpantang.  Tak mahulah moody, sakit itu sakit ini (sakit bersalin tu adatlah), tak bermaya memanjang kannnn.

Baca lagi...

Shaklee Bukan Sekadar Suplemen

Kami utamakan masa hadapan yang lebih baik

Kami utamakan kesihatan

Kami utamakan kehidupan harmoni bersama alam semula jadi

Kami utamakan dunia yang lebih baik

Selama lebih 100 tahun, pelbagai generasi telah menaruh kepercayaan bahawa Shaklee mampu melakukan apa yang syarikat lain tidak mampu - menghasilkan produk yang sSELAMAT SECARA SEMULAJADI dan TERBUKTI BERKESAN.

Misi kami di Shaklee adalah menyediakan kehidupan yang lebih sihat dan semestinya lebih baik untuk semua.

Kami melakukannya melalui penghasilan produk semulajadi yang sangat luar biasa, dan anda sentiasa mahu berkongsi cerita dengan keluarga dan rakan mengenainya.

Setiap bahan yang memasuki botol Shaklee telah dicipta untuk memperbaiki kesihatan, berfungsi tanpa kompromi dan lembut serta mesra pada alam sekitar.

Apabila anda memilih Shaklee, anda akan mengetahui tiga perkara yang nyata dan benar.

IA SELAMAT. IA TERBUKTI. DAN IA BERKESAN.

Daftar keahlian dengan pelbagai manfaat!

Nak dapatkan Shaklee dengan harga jimat? Jom daftar keahlian Shaklee. Beli vitamin dengan harga ahli dan peluang dapat pulangan tunai (bonus). Pelbagai promosi untuk ahli dan juga peluang untuk jana pendapatan. Hanya RM69 yuran seumur hidup. Hubungi saya sekarang!